The summer is magic!

Deze zomer geef ik 3 zomersessies lifecoaching cadeau!

 

Dit is jouw kans! Geef jezelf op en wordt 1 van de 3 gelukkigen!

 

Wat houdt dit in?

Lifecoaching met mij betekent 1 uur lang aandacht voor jou en wat er op dit moment speelt in jouw leven. Ik ben daarin een neutrale spiegel die jou de ruimte geeft om even helemaal jezelf te mogen zijn.

Waarom?

Ik ben totaal overtuigd van de kracht van lifecoaching en hoe het jou inzichten en nieuwe impulsen kan geven om nog bewuster in het leven te staan en daardoor meer vrijheid, balans en vreugde te ervaren. Mijn wens is om jou hiermee kennis te laten maken zodat jij kan zien wat het voor jou kan betekenen. En niet morgen of volgend jaar, nee, nu is het moment om jezelf een uurtje aandacht te gunnen.

Voor wie?

Ben jij een denker en wil jij daarnaast ook je sterke intuïtieve kant verder ontwikkelen? Denk jij vaak buiten bestaande “hokjes’, en vraag jij jezelf af wat je in dit leven komt doen? Wat jouw persoonlijke kracht is en hoe je die in deze wereld in kan zetten? Zoek jij iemand die jou de rust en aandacht biedt om met dit bewustzijn aan de slag te gaan?

Geef je dan op voor een zomersessie met mij op info@translucentlife.com, en wordt 1 van de 3 gelukkigen en ervaar wat het voor jou kan betekenen.

Gun en geef jezelf aandacht deze zomer!!!

 

Peer

Write a comment

De website van Perine Coaching maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.