6 redenen om een lifecoach op te zoeken

 1. De balans is even zoek. Je komt daardoor niet bij jezelf en bent voortdurend alle ballen aan het hoog houden – Een lifecoach kan jou helpen om op adem te komen en de dingen in perspectief te zien om van daaruit de veranderingen aan te brengen die nodig zijn.
 2. De bezieling is weg. Je wilt graag echt iets bijdragen in de wereld en hebt nu het gevoel doelloos in het leven te staan – Een lifecoach kan jou ondersteunen in jouw zoektocht naar zingeving en een zinvolle bijdrage door de juiste vragen te stellen en jouw mogelijke opties voor te houden.
 3. Twijfels en onzekerheid over je volgende carrière stap. Ga je door of wil je een hele andere kant op? – Een lifecoach helpt jou je opties te onderzoeken en beslissingen te nemen vanuit kracht.
 4. Relaties lopen constant stuk. Of het nu je partner is, je baas of collega, er ontstaat voortdurend een conflict waar je niet uitkomt – Een coach helpt jou je verhoudingen met de ander te onderzoeken, met als doel inzicht te krijgen in de patronen die zich voordoen en ook hoe je deze kan ombuigen.
 5. Geen focus. Als je jezelf een doel voor ogen hebt gesteld, weet je jezelf constant daarvan af te leiden. Je bent daardoor minder efficiënt op alle fronten in je leven.- Een coach helpt jou niet alleen te onderzoeken waar je mogelijk voor wegrent maar geeft je tools om op je pad te blijven.
 6. Geen vertrouwen in je kunnen. Je bent onzeker of misschien onwetend over je eigen talenten en staat daardoor niet in je kracht. Je bent dan ook snel van slag als je negatieve feedback krijgt en dat voelt niet fijn – Een coach helpt jou, je eigen talenten te erkennen, maakt jouw bewust van jouw unieke kracht, waardoor je zelfverzekerd in de wereld staat.

 

Herken jij jezelf in 1 van deze punten? Vast wel. Naast dat je niet alleen bent, is er ook niets mis met jou. Juist de krachtige versie van jezelf voelt zich nu aangesproken. Dat deel wat bewust is en verder wil en niet bang is om het gesprek “met zichzelf” aan te gaan. Bel mij op 06-20010959 of mail mij op perine.simon@perinecoaching.nl voor een vrijblijvend gesprek of om direct aan jouw avontuur te beginnen. Als lifecoach is het mijn passie om jou verder te helpen naar de beste versie van jezelf!

   Wanneer je dit contactformulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Comment 1

  1. Roald de los Santos
   9 mei 2019

   Beste Perine alles wat je doet moet je proberen zo goed mogelijk te.doen.dat instelling moet je hebben.Streven naar perfectie.. krietisch. zijn op je zelf Dat mentaliteit moet je hebben om succes te krijgen in je leven en op je werk

  Write a comment

  De website van Perine Coaching maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.