“proefkonijn Co-active coaching”

Hi! Ik ben op zoek naar een “proefkonijn” voor mijn nieuw te volgen co-active coaching training (zie www.ctinederland.nl voor meer info over deze aanpak)! Het maakt niet uit waar je in de wereld zit, ik doe een GRATIS online sessie via skype of FaceTime met jou.  Dus ben je nieuwsgierig naar hoe het is om gecoacht te worden of heb je behoefte aan een coaching sessie geef je dan op en maak kans! Jij bepaalt het onderwerp, ik coach! Neem contact met mij op via perine.simon@translucentlife.com. Het kost niets, alleen een 30 minuten van je tijd!

Warme groeten,

Peer

 

 

Comments 2

 1. Annelies
  12 november 2018

  Hoi Peer,
  Hier een berichtje van Annelies de Haas. Wat leuk om jouw verhaal te lezen! Misschien leuk om een keer af te spreken.

  Hartelijke groeten,
  Annelies de Haas

  1. Perine Simon
   14 november 2018

   Hi Annelies,

   Leuk om van jou te horen! Hoop alles goed. Ik mail jou wel even. Warme groetjes, Perine

Write a comment

De website van Perine Coaching maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.