Perine Simon-Davelaar

Ik ben afgestudeerd econoom aan de Universiteit van Amsterdam en heb mijn Masters in de psychologie behaald aan de Roosevelt University in Chicago. Daarnaast ben ik afgestudeerd creatief loopbaan coach aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen en ben ik gecertificeerd Co-active Coach (CPCC) bij de coaching training institute en Associate coach bij de International Coaching Federation. Als DISC en 12 Driving Forces consultant ben ik ook gecertificeerd om deze assessments af te nemen. Sinds 2008 ben ik als coach werkzaam. Ik richt mij op zowel het bedrijfsleven als ook op particulieren cliënten met uiteenlopende coachvragen. Als associate coach doe ik ook diverse coachingstrajecten voor Coaching Nederland.  Ik woon samen met mijn man en drie dochters in Den Haag

“The true sign of intelligence is not knowledge but imagination”

Albert Einstein

Het werken aan bewust leven is mijn passie. We leven in interessante tijden waarin de afleiding naar buiten toe constant aanwezig is. Eindeloze mogelijkheden worden ons continu voorgeschoteld. De weg van creatie is echter van binnen naar buiten.  Geven wij nog voldoende gehoor aan die onzichtbare, mysterieuze binnenwereld?

_04A1493_small

 “Life isn’t about finding yourself. It’s about creating yourself.”
George Bernard Shaw

_04A1521_small
NOBCO EMCC Logo

Als coach is die oneindige binnen wereld mijn leidraad. Datgene waar ik aandacht aan wil geven. Ik gebruik daarbij conventionele coachingstechnieken, om mensen tot inzichten te brengen, maar ook creatieve wegen, zoals meditaties, visualisaties, werken met symboliek bijvoorbeeld die van de astrologie. Ik word geïnspireerd door mensen zoals, Oprah Winfrey, Brené Brown, Gregg Bradon en Robin Sharma, die ieder op hun eigen manier een boodschap brengen van authenticiteit en natuurlijk zelfleiderschap. Maar ook mensen zoals Eckhart Tolle en de Daila Lama hebben mooie spirituele boodschappen heel toegankelijk gemaakt. Mijn persoonlijke doel is al deze wijsheden te verbinden en deze in zowel mijn eigen leven als ook in mijn coaching toe te passen op een manier die voor mij en voor mijn cliënten, ieder op zijn eigen manier, werkt.

Mijn levensmotto en les is:

“Berustend in het hier en nu de bron van liefde ervaren”
– Perine Simon-Davelaar

Lees mijn laatste blog posts

Hoe waardeer jij jouw onderneming: IK?

Vraag jij je weleens af wat jij echt belangrijk vindt in je leven? En heb…

De kracht van ritme: Op welk tempo loop jij jouw leven?

Dansen doe je vanzelfsprekend op het ritme van de muziek. Je voelt daarin automatisch aan…

Vitaal de zomer in: Hoe doe je dat?

Vitaal zijn. Wat betekent dat eigenlijk? Volgens de Dikke van Dale betekent “vitaal”:   Voor…

Van rups naar vlinder: Een innerlijke transformatie

Ga staan voor  jouw levensverhaal en kom er voor uit. Alleen dan kan je een…

De website van Perine Coaching maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.