Van rups naar vlinder: Een innerlijke transformatie

Ga staan voor  jouw levensverhaal en kom er voor uit. Alleen dan kan je een authentiek en betekenisvol leven leiden en ben je echt van waarde voor deze wereld. Begin met de eerste stappen naar jouw transformatie!

 

Nummer 1 op de agenda voor deze zomer: Tijd voor jouw transformatie en groei!

 

Mag je eindelijk van jezelf zijn wie je bent? Bijdragen op jouw manier? Werk doen waar je blij van wordt? Die relatie hebben waar je gelukkig in bent? Van waarde zijn simpelweg door wie je bent en wat je te bieden hebt? Niet langer luisterend naar de stemmen in en buiten jezelf die je klein houden, als een rups die zich maar niet kan ontpoppen tot die mooie vlinder.

 

Zet je intenties dit zomer seizoen op jouw persoonlijke transformatie en groei met behulp van life of loopbaancoaching. Ervaar wat een gesprek met een coach voor jou kan betekenen. Nieuwe inzichten, impulsen, focus, richting, en handvaten om een paar dingen te noemen. Heb jij bepaalde doelen voor jezelf in je leven die je graag wil bereiken, privé, sociaal, op je werk, of in de maatschappij? Elk succesvol persoon heeft, op wat voor manier dan ook, een coach in zijn of haar leven. En dat gun ik iedereen die krachtig, authentiek en sterk in het leven wil staan.

 

Om jou op weg te helpen bied ik je een gereduceerd early summer tarief aan van €80 per sessie. Check mijn website voor meer informatie www.translucentlife.com. Bel of mail mij als het jou aanspreekt voor een vrijblijvend introductie gesprek. Samen kijken we dan hoe ik jou van dienst kan zijn. Het is mijn passie om jou te begeleiden in jouw unieke proces van rups naar vlinder!

 

Perine

Life & loopbaan coach/info@translucentlife.com

+ 31 6 20010959

     Wanneer je dit contactformulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Write a comment

    De website van Perine Coaching maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.